Der er herligt på Bornholm. Den danske klippeø i Østersøen har så meget at byde på. Både som hjem og så besøgsmål er den hyggelige ø et fremragende sted. Folk kommer til Bornholm på flere måder. Nogle kører i bil og andre på cykel. Færgen er selvfølgelig altid inde over. Man kommer til Bornholm fra søsiden, og sådan skal det være. Og så er der flere og flere, der kommer til Bornholm med bus. Bussen kan noget for den, der gerne vil have hænderne fri og blive transporteret.

Der findes en københavn til rønne bus, som kører dig hele vejen. Du stiger simpelthen bare på i København og finder dig en god plads i bussen. Skal du sidde i stueplan eller øverst i dobbeltdækkeren? Husk at du kan have al din bagage med ombord i en københavn til rønne bus. Der er store bagagerum til opbevaring af de store ting. Og i kabinen er der også plads til håndbagage. En københavn til rønne bus kan rumme en del, og der er plads til alle i kabinen.

Sid skønt og kom sikkert frem

Man sidder fremragende i sæderne i en københavn til rønne bus. Airconditionanlægget sørger for den rette, friske temperatur og udsigten over de skønne landskaber, der ruller forbi, er fantastisk. Man kan snildt sidde en times tid og bare glo på det, der farer forbi ruderne undervejs. Og bliver man træt, så kan man roligt lukke øjnene. I en københavn til rønne bus er den erfarne chauffør altid på plads ved rattet og sørger for at du kommer trygt og sikkert frem.

På færgen kan du strække benene og få dig en god kop kaffe. Her kan du også få lidt at spise, hvis du er sulten. Færgen er en hurtigfærge, så der går ikke længe, før turen går videre med bus igen.

Så er vi i Rønne

Og så er du lige pludselig fremme og kan stige ud af din københavn til rønne bus, lige ud i det skønne bornholmske vejr. Der er da en vidunderlig ting. Bussen holder centralt, så du er tæt på det hele. Rigtig god tur.